Lid worden?

Het is echt niet zo dat je al heel goed moet kunnen dammen om lid te worden van WDV. Iedereen is welkom: van jong tot oud, van beginner tot grootmeester.
Van september t/m mei dammen we vrijwel elke woensdagavond in ’t Hakkie, het clubgebouw van speeltuin Hakkelerkamp.

WDV is een vereniging met een klein aantal enthousiaste leden, van alle (dam)niveau’s. Zij leren je graag om het spel beter onder de knie te krijgen. Door veel te spelen en te leren van je fouten, zal je spelniveau snel verbeteren. Gaandeweg zul je de schoonheid van het spel ontdekken, en dan wordt dammen in plaats van ‘een potje schuiven’ een boeiende denksport!

De jeugd begint om 18.30 uur en is zo rond 19.30 uur klaar. WDV besteedt veel aandacht aan de begeleiding van de jeugd. In principe krijgt de jeugd op de clubavond eerst een korte training en daarna speel je een partij tegen een ander jeugdlid. Jeugdleden vanaf ca. 13 jaar kunnen meespelen in de onderlinge competitie van de senioren.
Zie voor meer informatie de pagina Jeugd.

De senioren beginnen rond 19.45 uur. De meeste partijen zijn rond 23.00 uur wel afgelopen. Als je eerder naar huis moet, kun je bv. ook een korte partij spelen.

Bij WDV staat de wekelijkse clubavond centraal. De wedstrijden tegen andere clubs zijn ook belangrijk, maar het ‘hart’ van onze vereniging is de onderlinge competitie. In een ontspannen sfeer strijden we (toch wel fanatiek) om de clubtitel of de beker.

Je hoeft uiteraard niet meteen lid te worden. Kom eerst eens vrijblijvend kijken! Loop gewoon eens binnen op woensdagavond, of bel/mail eens met onze secretaris (zie: Contact). Je kunt op elk moment tijdens het seizoen direct starten met meespelen, want we spelen meerdere competities (onderlinge, beker, 30 minuten-partijtjes en ratingcompetitie). Daardoor is het ook geen enkel probleem als je af en toe verhinderd bent.