Damuitslagen 1 november

Op de damclubavond van woensdag 1 november vielen de volgende uitslagen te noteren:

Paul Hageman – Wim Sonderen (0-2), Theo Stoverinck – John van Laarhoven (2-0), Robert Broekman – Jan Elgershuizen (1-1), Augustin Saouadogo – Frank ten Hagen (0-2) en Thomas Esselink – Joop Messersmid (2-0)

De mooiste partij ging tussen Thomas en Joop. Na een spannende partij besliste Thomas de partij middels een forcing en combineerde naar dam. De uitslag had echter ook andersom kunnen uitvallen, want achteraf bleek dat Joop eerder in de partij een winnende combinatie had gemist.

Augustin had ook recht op een puntje in een degelijke klassieke partij met zelfs makkelijker spel, maar een verkeerde afruil zorgde dat Frank één schijf en de partij kon winnen.

Jan en Robert speelde ook een klassieke partij, maar wisten hier het verschil niet maken.

De andere partijen werden door kleine combinaties beslist. Daarnaast speelden Erik Oonk, Wim Klaassen en Erik ten Hagen buiten de competitie om versnelde partijen tegen elkaar.

Schooldamtraining

8 November is er voor de deelnemers van het schooldamtoernooi nog de mogelijkheid om te oefenen voor het toernooi van 15 november. Meer informatie en tussenstanden, zie: www.damclubwinterswijk.nl.