Achterhoeks Damkampioenschap voor jeugd en huisdammers

Damvereniging DIOS Achterhoek organiseert op zaterdag 9 december het Achterhoeks Kampioenschap dammen. Daarbij is deelname in twee categorieën mogelijk, namelijk jeugd en huisdammers. Naast (schooldam)jeugd kunnen dus ook ouders, begeleiders en alle andere geïnteresseerden meedoen.

Het speelschema wordt vastgesteld per ronde (Zwiters systeem). De duur van de partijen is ca. 15 minuten per speler. Er wordt daarbij gespeeld met een klok.

Het toernooi vindt plaats bij Café Restaurant Grenszicht in Eibergen vanaf ca. 13.30-17.00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan het toernooi. Opgave of contact voor meer informatie kan via de mail: eriktenhagen@hotmail.com.

Mocht je in aanloop naar het toernooi alvast willen oefenen, informeren we graag naar de mogelijkheden. Voor spelregels en damoefeningen verwijzen we ook naar de site: damz.nl