WDV net buiten de sneldamprijzen

Nadat het een paar jaar niet door kon gaan, was er dit jaar weer het Gelders Kampioenschap sneldammen voor teams. Met de ’toppers’ in de gelederen ging WDV voor een topplek.

Met twee sterke tegenstanders in het begin kreeg WDV een flinke tik wat betreft de ambities. Met slechts één punt wachtte een inhaalrace. Die inhaalslag kwam er met overtuiging en met een reeks van vijf overwinningen met vaak ruime cijfers werd alsnog de aansluiting met de top gevonden. De opgelopen schade eerder op de avond kon echter niet meer volledig worden gerepareerd.

Met 11 punten uit 7 wedstrijden deed WDV het naar behoren, maar dit leverde niet meer dan een 3e plaats op. Ook individueel konden de spelers goede cijfers overleggen. Met 11 punten (Mark Sanders en Erik ten Hagen) en 9 punten (Henk Sonderen en Frits Zegelink) eindigden allen dik in de plus.