Wie wordt de beste schooldammer van Winterswijk?

In navolging van het teamtoernooi organiseert WDV op woensdagmiddag 18 januari ook het persoonlijke schooldamkampioenschap van Winterswijk. De week voor het toernooi wordt er damtraining gegeven.

Persoonlijk toernooi

Op woensdagmiddag 18 januari 2023 organiseert de Winterswijkse Damvereniging het persoonlijk schooldamkampioenschap van Winterswijk. We starten het toernooi om 15:00 uur tot ca. 17:30 uur.

Je hoeft geen lid te zijn van WDV om deel te mogen nemen aan dit toernooi en je hoeft ook niet mee te hebben gedaan aan het teamtoernooi van het schooldammen.

Damtraining

Op de woensdag 11 januari geeft WDV damtraining van 18:30 tot 19:30 uur voor het persoonlijke damtoernooi van 18 januari. Deze training is overigens ook geschikt voor schooldammers die gaan deelnemen aan de halve finale van Gelderland.

Locatie en opgeven

Locatie van het toernooi en de trainingen: ’t Hakkie (clubgebouw van speeltuin Hakkelerkamp). Opgeven voor het toernooi (kan nog tot kort voor het toernooi) en de training kan bij Wim Sonderen per mail, via: wimsonderen@hotmail.com.

Voor meer informatie en oefentips, zie: www.damclubwinterswijk.nl.