Lange dampartijen

De damclubavond van woensdag 12 oktober werd pas laat afgesloten, doordat er bij 2 partijen nog lang naar de winst werd gezocht. Uiteindelijk bleek bij deze partijen het voordeel net niet groot genoeg om deze in winst om te zetten.

Onderlinge competitie

John van Laarhoven profiteerde van een mindere partij van Joop Messersmid en combineerde middels een damcombinatie al vrij snel naar de winst.

Paul Hageman kwam goed voor de dag en wist Theo Stoverinck lang knap op remise te houden, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in zijn sterke opponent.

Augustin Saouadogo kreeg de overhand en zelfs winstkansen tegen Zeeg Jongkoen. De winst werd echter niet gevonden, waarna na meer dan drie en half uur spelen remise overeen werd gekomen.

De partij tussen Erik Oonk en Jan Elgershuizen duurde net iets langer. Hier kwam Erik na een combinatie iets beter te staan, maar dit bleek ook net niet voldoende om de partij in winst om te zetten.

Ratingcompetitie/Wim Bennink-bokaal

Aangezien er een oneven aantal was speelden: Erik ten Hagen, Frank ten Hagen en Wim Klaassen onderling 30-minuten partijen tegen elkaar voor de ratingcompetitie. Hier wist Erik zijn 2 partijen te winnen, Frank won er een. Door de goede prestaties in de onderlinge blijft Wim nog wel de bovenste van de 3 in deze ratingcompetitie. Ook blijft Wim nog de koploper in de onderlinge competitie.

Voor volledige tussenstand in de competitie, zie: www.damclubwinterswijk.nl