Uitnodiging jeugddammen WDV

Wil je vaker dammen en beter worden in het dammen, dan is deze uitnodiging misschien iets voor jou! Wij nodigen jou namelijk uit om deel te gaan nemen aan de jeugdclubavonden van de Winterswijkse Damvereniging.

De clubavond bestaat uit training met oefeningen en het spelen van partijen voor de jeugdcompetitie. Voor deze clubavonden ontvang je een damwerkboek wat je zelfstandig kan uitwerken en waar je uiteindelijk een damdiploma voor kan behalen.

Wanneer: Wij gaan in 1e instantie uit van 1 jeugdgroep op de resterende beschikbare woensdagen tot eind mei vanaf 18:30 tot 19:30 uur (1e les woensdag 17 november).

Waar: In ’t Hakkie – Speeltuin Hakkelerkamp – Beuzenes 48.

Kosten: Tenzij je een uitnodiging hebt ontvangen via het schooldammen vragen wij een kleine bijdrage van € 5,- voor het gehele resterende seizoen.

Opgeven en aan-/afmelden: Je hoeft niet elke woensdag te komen. Wel hebben we graag dat je je vooraf opgeeft voor deelname en aanmeldt voor de 1e les, zodat wij weten hoeveel damboekjes wij moeten bestellen en hoeveel deelnemers wij kunnen verwachten. Opgeven kan bij de secretaris, zie contact op de site van WDV.

Begin 2022 wordt er waarschijnlijk een Achterhoeks jeugdkampioenschap georganiseerd, ben je hier geïnteresseerd in om aan deel te nemen, neem dan contact op met de secretaris van WDV, wij zullen je dan op de hoogte houden.