Schooldamtoernooi en damtraining

Als voorbereiding op het schooldamtoernooi (20 november) organiseert de WDV op 13 november een gratis damtraining voor schooldammers en andere kinderen die beter willen leren dammen.

Het schooldamtoernooi wordt weer gespeeld op de speciale damsets.

Schooldamtoernooi
Op woensdagmiddag 20 november wordt in de voetbalkantine van FC Trias het schooldamkampioenschap van Winterswijk voor basisscholen gehouden. Vanaf 15:00 uur zal er met teams, bestaande uit minimaal 4 personen, worden gestreden om de Winterswijkse schooldamtitel. Naast het kampioenschap staat ook plaatsing voor de halve finale van Gelderland op het spel. Tussen 17:00 en 17:30 uur zal duidelijk worden wie de nieuwe kampioen is, of dat OBS ’t Waliën haar titel weet te verdedigen. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Alsnog opgeven voor het toernooi?
Enkele scholen hebben zich al aangemeld voor het schooldamtoernooi, maar er is nog plaats voor meer teams. Als je nog wilt meedoen aan het toernooi, informeer dan bij je school voor de inschrijving.
De aanmelding moet uiterlijk donderdag 14 november binnen zijn bij de WDV.

Damtraining
Voor deelnemende schooldammers en andere geïnteresseerde kinderen organiseert WDV op woensdag 13 november een damtraining. Hier kun je enkele slimme trucs leren en daarna een dampartij spelen. Inloop is vanaf 18 uur en de training duurt tot uiterlijk 19:30 uur. Locatie is gebouw ’t Hakkie van speeltuin Hakkelerkamp, Beuzenes 48 te Winterswijk. Opgeven is niet nodig en deelname is gratis.