Theo Stoverinck aan kop na derde zege

De dammers die niet voor WDV 2 uit kwamen, speelden voor de diverse interne competities. Theo Stoverinck bleek hier nog een maatje te groot voor Paul Hageman en won zijn partij (2-0). Gerwin Doornink  kwam in winnende positie tegen Augustin Saouadogo, maar miste de winst. Toen Gerwin achter een schijf liep wist Augustin zelfs nog te winnen, door gebruik te maken van een altijd verrassende plakker (meerslagregel) (0-2).

Voor de 30-minutencompetitie nam Gijs Dreijers het op tegen Erik ten Hagen en daarna Kees Spruijt. Zij wisten beiden te winnen, waarbij Kees nog goed wegkwam dat een mogelijke damcombinatie niet werd gezien. 

Theo staat nu met 6 punten uit 3 wedstrijden bovenaan in de Winterswijkse damcompetitie. De volledige tussenstand is te zien op Stand Onderlinge competitie WDV