Verhuisbericht: we gaan naar de speeltuin

Woensdagavond nam de WDV afscheid van BijHillen. Na 34(!) jaar gedamd te hebben aan de Misterweg 77 gaan we namelijk verhuizen. WDV heeft er dieptepunten (degradaties), maar vooral veel hoogtepunten meegemaakt. We zijn BijHillen dankbaar voor de prettige samenwerking en de damhistorie die er geschreven mocht worden.

 

Vanaf woensdag 3 april zal WDV haar clubavonden voortzetten in ’t Hakkie, het clubgebouw van Speeltuin Hakkelerkamp, aan de Beuzenes 48.

WDV zal daar dan ook weer beginnen met de nieuwe jeugdgroep vanaf 18:30 tot 19:30. Bij de jeugdlessen zullen er handige trucjes geoefend worden, maar natuurlijk ook veel partijen gespeeld worden om die trucjes toe te passen.
Ben je benieuwd, kom dan gerust aanstaande woensdag 18:30 uur langs of op één van de andere woensdagen! Heb je interesse of heb je een vraag, meld je dan bij eriktenhagen@hotmail.com.

Senioren die geïnteresseerd zijn in het damspel, zijn uiteraard ook van harte welkom. Loop gerust eens binnen in ’t Hakkie, vanaf 19:45. De koffie en het fris staan klaar!