Verrassende zege Wim Bennink

Na de drukte van de diploma-uitreiking en simultaan bij de jeugdgroep, hadden de senioren dammers een relatief rustige avond, met 4 partijen, waarvan 3 voor de bekercompetitie.

De grootste verrassing viel in de partij voor de onderlinge competitie. Middenmoter Wim Bennink wist de nummer 2 van de ranglijst Wim Sonderen vast te zetten. Sonderen kon alleen nog schijven weggeven en gaf de partij direct op.

BijHillen-cup
Voor de BijHillen-cup werden ook nog enkele beslissende partijen in de poule gespeeld om plaatsing voor de knock-outfase.

Erik Oonk – Theo Stoverinck (1-1). Bij een gelijkspel zou Erik 1e worden van de poule en Theo zich plaatsen. Een salonremise volgde, ondanks een schijf voorsprong voor Theo.

Thomas Esselink – Augustin Saouadogo (2-0). Middels een doorbraakcombinatie kwam Thomas tot winst, waardoor hij zich als nummer 1 van de poule plaatst voor de volgende ronde.

Zeeg Jongkoen – Frank ten Hagen (1-1). Na een rustige opening kwam er toch nog strijd in het eindspel. Geen van beiden kon echter de winst vinden. Frank was al geplaatst; Zeeg maakt nog een goede kans, maar zal nog een flinke kluif hebben aan clubkampioen Erik ten Hagen.