Naomi, Dorim, Djenna en Dylana zijn geslaagd!

Sinds november, aansluitend op het schooldamtoernooi, hebben vier jeugdige dammers 10 damlessen gevolgd bij de WDV om zich voor te bereiden op het examen voor het 1e officiële damdiploma, het Van der Wal-diploma. Na het examen van vorige week, vond woensdagavond de feestelijke afsluiting plaats, waarbij veel enthousiaste familieleden waren meegekomen.

Na een simultaan tegen jeugdtrainer Mark werd het de hoogste tijd voor de prijsuitreiking voor de Van der Wal-competitie en natuurlijk de overhandiging van de Van der Wal-diploma’s. Dylana, Dorim, Djenna en Naomi bleken ruimschoots te zijn geslaagd! Dylana kreeg ook nog een mooie beker, omdat ze de Van der Wal-competitie gewonnen heeft, nipt voor Naomi.
Allen van harte gefeliciteerd!

Trainer Mark speelt simultaan op wel 14 borden tegelijk.