Dylana en Naomi samen aan kop in Van der Wal-competitie

Na een aantal jeugdlessen zijn de belangrijkste strategieën bij het dammen aan de orde gekomen. In de 9e les werden de verschillende thema’s geoefend in willekeurige volgorde. Veel standjes werden goed opgelost, maar sommige standen met schijven over het hele bord waren lastiger. Het is dan vaak ook handig om alle mogelijke zetten langs te lopen om te kijken of er een goede zet bij zit.

Na het oplossen van de zetjes, werd er weer gedamd voor de Van der Wal-competitie. Koploper Naomi verloor voor het eerst een partij, tegen Djenna, en verloor vervolgens ook van de sterk spelende Dylana. Dylana won ook haar andere partij van Dorim waardoor ze Naomi in de stand heeft bijgehaald en samen aan kop gegaan.

Volgende week zal er een proefexamen gedaan worden met het oog op het examen over 2 weken.