Welkom op de nieuwe WDV-site!

In 2002 werd de eerste WDV-site in elkaar geknutseld, met de kennis en het gereedschap van toen. Hoogste tijd voor iets nieuws! Na 16 jaar was de techniek van de oude site (met ‘frames’ en gemaakt in MS Word!) sterk verouderd en dat gaf allerlei beperkingen.

Deze nieuwe website is gemaakt met WordPress. Dat heeft als groot voordeel dat meerdere leden berichten kunnen plaatsen. Tevens is de site nu interactiever (iedereen kan reageren op berichten) en is het gemakkelijker om foto’s te plaatsen. Ook hebben we nu eindelijk een mooie, leesbare URL: damclubwinterswijk.nl

Heb je aan- of opmerkingen over deze website? Kun je iets niet meer terugvinden? Vind je de menu-indeling of de volgorde van de blokken aan de rechter kant onlogisch?
Geef hieronder dan je (openbare) reactie of stuur een mail. Er valt in WordPress nog van alles in te stellen, dus (kleine) wijzigingen zijn altijd mogelijk.

Veel leesplezier,
Kees.