Alle dammers inmiddels met puntverlies

Net als vorig seizoen wist clubkampioen Erik ten Hagen niet te winnen van Theo Stoverinck. Met dit puntverlies hebben alle deelnemers van de Winterswijkse damcompetitie inmiddels minimaal 1 punt verloren.

Onderlinge competitie
Augustin Saouadogo – John van Laarhoven (0-2). In het middenspel wist John zijn tegenstander zo vast te zetten, dat die schijfverlies moest toelaten. Augustin wist vervolgens ten koste van nog één schijf door te breken naar dam, maar John ging ook naar dam en kon vervolgens nog een aantal schijven oppeuzelen en wist daarmee de partij in zijn voordeel te beslissen.
Erik Oonk– Kees Spruijt (0-2). In een klassieke stand wist Kees middels een combinatie naar dam te gaan, waarna Erik direct kon opgeven. Achteraf bleek dat hij hier goed mee te zijn weggekomen, omdat Erik positioneel goed bleek te staan.
Erik ten Hagen – Theo Stoverinck (1-1). In een positionele strijd gebruikten beiden veel tijd, waardoor men ook in tijdnood kwam, wat de partij extra spannend maakte. Uiteindelijk kwam Theo nog in de betere positie, maar meer dan een puntendeling zat er ook niet in.

Kees Spruijt doet daarmee goede zaken en komt op hetzelfde puntenverlies als Erik ten Hagen. Theo Stoverinck blijft de ranglijst echter nog leiden.

30 Minutencompetitie
Frank ten Hagen – Gerwin Doornink (2-0).
+ in een oefenpartij versloeg Frank – Paul Hageman.