Wim Sonderen alleen aan kop in damcompetitie

Door zelf te winnen en puntverlies bij de concurrentie neemt Wim Sonderen na 3 speelronden de leiding in de Winterswijkse damcompetitie.

De partij tussen Erik Oonk en Wim Klaassen ging gelijk op, totdat Erik in het middenspel naar schijfwinst combineerde. Dit voordeel was voor Erik genoeg om de partij in winst om te zetten (2-0). 
Gerwin Doornink liet zicht in zijn partij tegen Theo Stoverinck verrassen door een bomzet naar dam. De partij was hierna direct gespeeld (0-2).
Jan Elgershuizen had in de beginfase geluk dat Wim Bennink geen schijfwinst nam. Hierna kwam Jan in betere positie terecht, maar kon de partij net niet in winst omzetten (1-1).
John van Laarhoven sloot in het begin van de partij de rechtervleugel van Zeeg Jongkoen wat op. Zeeg ontsnapte hieruit en later kwam John wat vast te staan. Zeeg nam later in de partij een combinatie, maar deze bleek in remise uit te monden (1-1).

Wim Sonderen leek tegen Frank ten Hagen als verliezer uit de strijd te komen na een positioneel gevecht, maar profiteerde nadat Frank in het eindspel een combinatie over het hoofd zag. Het leek remise te worden, maar Frank deed niet de juiste voortzetting en verloor zelfs nog (2-0).
Wim Sonderen komt hierdoor alleen aan kop met 5 punten uit 3 wedstrijden. Al heeft een aantal nog wel één of meerdere wedstrijden tegoed om op gelijke hoogte te komen.